MENU 1
Velkomstdrink : Et glas Prosecco med snacks og oliven
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella, italienske oste
Forret
Stegte kammuslinger, knoldselleri creme, fritterede artiskokker, botarga, lakserogn
Mellemret
Hjemmelavet Ravioli med fyld af skovsvampe, smørcreme & purløg, trøffelflage
Hovedret
Kalvemørbrad medaljon, sennepssauce, smørstegte skovsvampe
Dessert
Hasselnødder, saltet karamel, 70% valrhona guanaja chokoladecreme
MENU 2
Velkomstdrink: Et glas Prosecco med snacks og oliven
Forret
Tuntartar, grønne æbler, frisee salat, hasselnødder, peberrodsmayo
Mellemret
Gnocchetti fra Sardinien, salsiccia, pecorino sardo, safran, tomater
Hovedret
Oksetournedos Rossini, stegt foie gras, trøffelflager, madeirasauce
Dessert
Hvid chokolademousse, vanilje, mango, passioncreme