Underholdning til julefrokost i verdensklasse

Lad os fyre op for dit næste julefrokost-arrangement

Der er ikke noget mere kedeligt end en julefrokost, hvor man bare sidder og hænger over silden og leverpostejen hele aftenen. Måske rejser din kollega fra regnskabsafdelingen sig op for at holde tale, eller måske skal du høre på din onkel Henning plapre løs om sin nye gearkasse.

Men bare rolig, sådan behøver det altså ikke at være! Her hos Firmajulefrokost.dk har vi mere end 10 års erfaring med at arrangere underholdning til julefrokoster. Vi planlægger underholdningen for virksomheder såvel som private i hele København og omegn.

Hvornår skal vi pifte dit julefrokost-arrangement op?

Underholdning til privat julefrokost eller en firmafest?

Gennem årene har vi koordineret underholdning til julefrokoster for mange større virksomheder, men vi har også erfaring med at arrangere den helt intime og private julefrokost. Uanset om du ønsker underholdning til en privat julefrokost, eller du kunne tænke dig underholdning til din firmafest, så har vi et væld af forslag til, hvordan vi kan få lattermusklerne på overarbejde.

Vi kan for eksempel arrangere en lang række sjove lege og konkurrencer til din fest, eller du kan bestille dit julefrokost-arrangement ved et casino og tæve yndlingskollegaen i roulette. Vi smider selvfølgelig også gerne en dygtig DJ i puljen, så du kan skråle med på ’It’s Raining Men’. 

Kontakt os og hør mere om vores underholdning til julefrokoster

Hvis du gerne vil stable et julefrokost-arrangement på benene, som kollegaerne eller vennerne kommer til at tale om de næste mange måneder, så kontakt os og fortæl os om dine ønsker. Hvad enten det drejer sig om underholdning til en privat julefrokost eller en stor firmafest, så glæder vi os til at give dig en god pris!

vi har samarbejdet med førende virksomheder​

Firmainformation

Copenhagen Event Denmark ApS 

CVR: 32789129

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup​

​Firmajulefrokoster.dk er et erfarent team med mere end 9 år i fest- og eventbranchen.

Vi kender markedet og de bedste lokationer – og vi hjælper jer gerne med planlægning fra start til slut så I kan få en fantastisk julefrokost.