Om Firmajulefrokoster.dk

Firmajulefrokoster.dk er Københavns største platform for julefrokoster til dansk erhvervsliv. Vi har mere end 10 års erfaring inden for branchen og vores samarbejdspartnere er udvalgt ud fra, at vi ønsker at udbyde julefester for enhver smag og til ethvert prisleje – og samtidig give kunderne et større overblik over markedet.

​I bør kontakte os hvis I er på udkig efter en julefrokost – vi giver jer professionel rådgivning og vælger de samarbejdspartnere, der kan opfylde jeres ønsker til et vellykket arrangement.

Vi finder den helt rigtige lokation og sammensætter det helt rigtige indhold ud fra jeres ønsker og budget. Denne løsning bliver via vores mange samarbejdspartnere, og det er vigtigt at pointere, at den pris I betaler hos os vil være den samme, som I betaler på lokationerne, og i mange tilfælde kan vi ofte tilbyde en fordelagtig rabat, når der bestilles via os.

Kvalitet

Vi stiller krav om, at kvalitet skal matche prisen og fremgå tydeligt i det fremsendte tilbud. Vi tester og besøger leverandørerne, før vi vurderer, om vi kan indgå en samarbejdsaftale.

Vi ser frem til at høre fra jer og ønsker jer en særdeles god julefrokost.

Kontakt os i dag

Ring på: 25 55 55 25

Skriv til: info@firmajulefrokoster.dk 

vi har samarbejdet med førende virksomheder​

Firmainformation

FESTPORTALEN ApS 

CVR: 39888580

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup​

​Firmajulefrokoster.dk er et erfarent team med mere end 9 år i fest- og eventbranchen.

Vi kender markedet og de bedste lokationer – og vi hjælper jer gerne med planlægning fra start til slut så I kan få en fantastisk julefrokost.