Firmajulefrokoster.dk af Copenhagen Event

Hvem er vi?

Firmajulefrokoster.dk er ejet af Copenhagen Event, og vi har mange års erfaringer med at arrangere events, firmafester og selvfølgelig julefrokoster. Derfor får i altid professionel rådgivning til at finde en julefrokost, som er passende til netop jeres firma til gavn og glæde for jeres ansatte.

Hver uge året rundt afvikler vi i gennemsnit fire fester. Vi er altid tilstede under jeres arrangement med en eller flere af vores medarbejdere. Vi giver en personlig service før, under og efter jeres arrangement. Uanset om i er et stort firma eller et mindre.

Vi sidder klar ved telefonerne og på mail, og vi vender tilbage indenfor 24 timer med et tilbud – uforpligtende og ganske gratis.

Derfor skal du benytte os

Firmajulefrokoster.dk / Copenhagen Event er en professionel festarrangør og kan løse alle opgaver i forbindelse med firmafester, julefrokoster, privatfester, jubilæum, bryllupper, fødselsdage, teambuildingdage for medarbejdere, events, modeshow, temafester, workshops, messer, konferencer og meget mere. Vi har et stort netværk og samarbejder primært i København/Sjælland med en lang række selskabslokaler, natklubber og andre spændende venues, som gør, at vi er de førende indenfor vores felt.

Vi har erfaringen

Vores medarbejdere, som tilsammen har mere end 50 års erfaring fra branchen, har arrangeret og afviklet tusindevis af fester for store og små virksomheder, private, institutioner og kendte personligheder. De er drevet af at opnå de bedste resultater for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi vil skabe den perfekte fest, hvor I bare skal læne jer tilbage og nyde jeres aften. I får med garanti professionel service fra start og til sidste gæst er gået hjem.

Full service events

Firmajulefrokoster.dk kan tilbyde ”hele pakken”, og  intet arrangement for stort til, at vi kan håndtere opgaven. Vi bruger kun samarbejdspartnere, der, ligesom os, har sans for detaljen, den gode mad, underholdning i særklasse og kvalitet i øvrigt. Vi leverer et arrangement, hvor alt fungerer og klapper til tiden.

Professionel event rådgivning

Firmajulefrokoster.dk kan tilbyde professionel rådgivning og håndtering omkring netop jeres arrangement. Om eventet er lille eller stort er for os underordnet.

Vi skaber fuldendte oplevelser, som samler jeres gæster, og hvor alt klapper til tiden.

Fakta om Copenhagen Event:

Adresse:
Copenhagen Event DK ApS
Tårnby Torv 11a
2770 Kastrup

Tlf. 60 24 52 25 / 41 57 00 00

Cvr. nr. 32789129

Bank:

Danske Bank Erhverv
Vesterbrogade 10
1620 København V

Kontakt os per mail:
info@copenhagenevent.dk
thomas@copenhagenevent.dk

Websider:

www.copenhagenevent.dk – Vores hovedside hvor du kan finde mere info om os og vores events mv.
www.selskabsbaaden.dk – En af vores attraktive locations, en båd midt i København C
www.citylounge.dk – En natklub som også kan fungere som selskabslokale
www.cityselskabslokaler.dk – En hjemmeside med nogen centrale selskabslokaler i København