Nyhed

Julefrokost på Coq En Pâte

Hold årets Julefrokost i hyggelige og charmerende rammer på den Franske Bistro

Le Coq en Pâte er en ’petit’, fransk bistro på Østerbro, som serverer franske klassikere i hyggelig, autentisk atmosfære. Restauranten har et nutidigt præg, og tilføjer gerne et smagstwist til de franske retter. Vinkortet har i trit med menuen hovedsaglig fransk accent, men favner også andre nationaliteter.

Restaurantens skabere og kokke, Frederic og Andrei, skaber en nærværende stemning, ved skiftevis at præstere bag gryderne i køkkenet og befinde sig ude på gulvet for at byde gæsterne velkommen.

’Comme un Coq en Patê’ er et gammelt fransk udtryk, som betydningsmæssigt bliver oversat til at blive forkælet og leve uden bekymringer – og det er netop dét Frederic og Andrei ønsker deres gæster skal føle når de besøger Le Coq en Pâte.

SE INDHOLD, MIDDAG, BAR OG DATOER HER:

PROGRAM

18:00 Ankomst og seating
18:15 Velkomst drink
18:30 Servering af menu
21:00 Servering af dessert samt kaffe,te og avec
21:30 Musik, dans, hygge
22:00 fri cocktail bar – 3 forskellige (extra tilkøb 200 Kr./pers)
01:00 tak for i aften

INDHOLD – 2 FORSKELLIGE MULIGHEDER

• 7 timers arrangement
• Velkomstdrink med bobler (crémant de Bourgogne)
• 3 retter menu (valgte menu serveres til hele selskabet)
• 7 timers fri bar med øl
• 7 timers fri bar med den angivet rød- og hvidvin samt isvand/danskvand
• 7 timers fri sodavand
• Kaffe & Te og avec til desserten
• Venueleje
• Opdækning
• Venligt og imødekommende betjening
• Slutrengøring

Pris pr. kuvert kr. 795,- ex. moms.

MIDDAG eller JULEMENU 2019

Utraditionelt fransk Julefrokost arrangement

Forret
Haddock ravioli, (røget muller), let røget cremet sauce, ørredrogn,
estragon olie
Håndskåret oksetartar, peberrods mayonnaise, tørret kapers pulver, syltede
løg, chips, urter
Marineret laks, med rødbeder og solbær, avocado creme med kaffir lime,
koriander

Hovedret
Extra mør « sous vide » bøf, med Bordelaise sauce, grønne bønner med
persillesmør, glaserede gulerødder og perleløg, Dauphinoise Kartofler
+ 50 kr. med pandestegt foie gras
Ovnbagt kulmule, med confiteret fennikel med pastis, sprød fennikel salat,
citron olie, urter og ristet sesamfrø, sifon hollandaise sauce
Roulade af økologisk Fransk frilandskylling, med tøffel jus, glaserede
forårs grøntsager, baby kartofler

Dessert
Citron tærte, med marengs på vores måde
Chokolade fondant med lækker chokolade i midten og vanilje is
Hvid chokolade crème brûlée, røde frugter
Tilkøb mellem ret eller ost 60 Kr.

ELLER

Gourmet Julefrokost arrangement
Snack Marineret laks på ristet brød, røget ost og ørredrogn, micro urter

Forret
Jordskokker velouté, torskeflager, trøffelolie og jordskokker chips

Hovedret
Confiteret and og svinemørbrad med flæskesvær crumble, rødkål, rosenkål
salat, brun kartoffelmos og demi glace sauce

Dessert
Guld chokolade mille-feuille med Baileys creme og saltet karamel sauce

Tilkøb mellem ret eller ost Kr. 60

 

Specielle ønsker til mad
Husk at oplyse os omkring allergier og gæster med anden madkultur.

BAREN

Fri Bar inkluderer
Fri bar i 7 timer. Udvalget består af:
Øl
Hvidvin – 2016 Gentil, famille Hugel, blandning, Alsace
Rødvin – 2016 Côte du Rhône, grenache/syrah, M.Chapoutier
Diverse sodavand
Danskvand samt isvand
Til desserten kaffe,te og avec

Tilkøb
Fri cocktail bar – 3 forskellige (extra tilkøb 200 Kr./pers)

DATOER FOR JULEFROKOST 2019

Fredage & Lørdage i November & December 2019

Kontakt os direkte for andre ledige julefrokostdage eller spørgsmål på tlf.: 41 57 00 00.

TILKØB

DJ med PA efter middagen fra kr. 6.500,- ex. moms
DJ skal ikke tilkøbes til julefrokost såfremt DJ står nævnt under program.

 

Vi hjælper gerne med underholdning og festlige indslag.

Kontakt os direkte for andre ledige julefrokostdage eller spørgsmål på tlf.: 41 57 00 00.

Ønsker I fremvisning af lokalerne og personligt møde?

Hos os har vi i et højt serviceniveau, og vi sidder klar til at hjælpe jer. Fremvisning i hverdage mellem kl. 10.00 – 17.00 eller efter aftale på Tlf.: 41 57 00 00.

Salgs- og leveringsbetingelser

Kuverter kan forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter I kontaktes angående evt. endelig reservation.
Ved bestilling af arrangement faktureres 50% som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres 8 dage netto kontant og senest 30 dage inden julefrokosten.
Bestilles julefrokosten 30 dage inden leveringsdagen faktureres hele beløbet netto kontant.

Ubrugte kuverter refunderes ikke. Kuverterne refunderes kun ved aflysning af julefrokosten fra arrangørens side. Ret til ændringer forbeholdes.

Arrangør & Ansvarshaver

Arrangør & Ansvarshaver for arrangementet er lokationen og Firmajulefrokoster ApS, Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup. Email: info@firmajulefrokoster.dk. Tlf.: 41 57 00 00

Lokation: Coq en Pate, Landskronagade 4, 2100 København

Comments are closed.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Pris ex. moms
Ønsket lokation
Forventet antal deltagere
SØG EFTER TEKST